Pelerinaj Fatima – Portugalia

  • Destination: ,
  • Duration: 4 days
  • Departs: 21/10/2015
  • Arrives: 25/10/2015

Pret de la 359 € / persoana

La marginea Oceanului Atlantic, timpul pare sa treaca mai bland si aerul medieval al Portugaliei nu a fost sters de veacuri. Aceasta tara deosebita te asteapta sa-i descoperi spiritualitatea si frumusetea si sa te lasi fascinat.

Plecari:  21 octombrie

Pret de la 359 € / persoana

Prestige te invita la 5 zile de fericire in care sa vizitezi aceasta tara incarcata de istorie si binecuvantata de minuni.

Intalnire pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni la ora 03:00 pentru imbarcarea pe zborul TP1345 al companiei TAP Portugal, cu decolare la ora 05:00. Sosire in Lisabona la ora locala 07:35, imbarcare in autocar pentru turul de Lisabona, timp liber. Imbarcare in autocar si transfer catre Fatima, cazare la Hotelul Lux Mundi 3*.
Dupa servirea micului dejun, vom face o vizita la Fatima, unde vom vizita: Sanctuariul, Capela Aparitiilor, Bazilica si Valinhos, satul de laga Fatima unde s-au nascut cei 3 copii pastori. Dupa-amiaza este libera. Cazare la Hotelul Lux Mundi 3*.
Dupa servirea micului dejun va propunem un tur optional de o zi, cu vizite la Manastirea din Batalha, tur in Nazaré, un sat pitoresc aflat pe coasta Portugaliei si Obidos, un sat medieval oferit cadou de nunta Reginei Isabel de Aragon, in anul 1282, de catre Regele Dinis. Cost aproximativ: 20 EUR / persoana. Cazare la Hotelul Lux Mundi 3*.
Dupa servirea micului dejun va propunem un tur optional de o zi in Porto, al doilea oras ca marime din Portugalia, dupa Lisabona. Aici va puteti bucura de o serie de preparate traditionale din bucataria portugheza, dar si de vestitul vin de Porto, cunoscut in intreaga lume. Cost aproximativ: 35 EUR / persoana. Cazare la Hotelul Lux Mundi 3*.
Dupa servirea micului dejun vom avea timp liber in Fatima. Dupa-amiaza imbarcare in autocar si transfer catre Lisabona, pentru imbarcarea pe zborul TP1344 al companiei TAP Portugal, cu decolare la ora 22:15 si aterizare pe Otopeni la ora locala 04:15, a doua zi. Optional, la retur se poate face un tur la Sintra (Cabo da Roca, cel mai vestic punct continental din Europa), Cascais si Estoril. Cost aproximativ 15 EUR / persoana.