CROAZIERA IN ESTUL MEDITERANEI

  • Destination: ,
  • Duration: 7 days
  • Departs: 09/04/2015
  • Price: 455€

SERVICII INCLUSE:

● transport autocar;
● transferurile si transportul cu autocar modern, conform programului;
● taxele de drum, parcari, autostrazi;
● vizitarea orasului Atena;
● 3 nopti cazare pe vasul Louis Olympia 3*+ cu pensiune completa in cabine duble interioare;
● 3 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3* astfel: 1 noapte in Paralia, 1 noapte Atena si 1 noapte Salonic;
● participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului ( piscina, spectacole, discoteca, sala de fitness etc );
● ghid insotitor pe durata programului;
● asigurarea medicala si storno* (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie);
● pachet de Bauturi Bonus: 2 bauturi fara alcool + 2 sucuri de fructe + 2 bauturi cu alcool / vin de casa (rosu, alb, rose) / bere la pahar + 2 sticle mici de apa  (in total 8 bauturi / adult);
● taxele de serviciu ( bacsisurile obligatorii ) pe durata croazierei;

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● excursiile optionale organizate in porturile de debarcare;
● taxe portuare (se achita obligatoriu la inscriere): 91 €;
● intrarile la obiectivele turistice pe durata vizitelor;
● extra serviciile de pe vapor ( masaj, cosmetica etc ), precum si alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

9 apr (Paste)

455 €

65 €

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :
Excursiile organizate in porturile de debarcare pe durata croazierei si se achita pe vas.

CROAZIERA IN ESTUL MEDITERANEI

3 nopti cu pensiune completa pe apele Mediteranei, la bordul croazierei Louis Olympia +

BONUS: pachet de bauturi; BONUS: asigurare medicala si storno

LOUIS OLYMPIA 3*

Nava clasica si confortabila, cu spatii ample, dotata cu numeroase facilitati, adaptata in mod particular pentru croazierele pe Mediterana. Este construita pe 10 punti destinate cabinelor de pasageri si spatilor publice. Vasul dispune de 724 de cabine interioare si exterioare, care pot gazdui 1664 de pasageri, deserviti de un personal format din 540 de membrii. Toate cabinele sunt echipate cu baie cu dus si grup sanitar, aer conditionat cu termostat individual, telefon, radio, TV satelit, seif. Cu un tonaj de 37.584 tone, o lungime de 214 m si o latime de 28 m, Louis Olympia navigheaza cu o viteza de 19 noduri.

Interioarele spatiilor publice sunt elegante si spatioase, complet climatizate, pentru a face voiajul pe mare cat mai placut. Louis Olympia dispune de 7 ascensoare, 2 restaurante bufet si a-la-carte, 4 baruri si cafenele, discoteca, duty-free shop, magazine, clinica, 1 piscina exterioara, cazino, teatru, biblioteca, salon de cosmetica, centru de fitness, solarium, masaj, sauna, internet, mini club pentru copii, spectacole de varietati si animatie seara.

DESCRIERE CIRCUIT:

BUCURESTI – PARALIA KATERINI Intalnire cu ghidul in fata Ateneului Roman, ora 05:30. Plecare ora 06:00 pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Seres. Cazare Paralia Katerini.
PARALIA KATERINI – ATENA Mic dejun. Plecare spre Atena cu popas la Biserica Sfanta Paraschiva. Sosire in Atena, capitala Greciei. Atat estul cat si vestul converg in aceasta metropola vibranta, vie si debordanta, asemeni locuitorilor ei, gazduind cele mai importante vestigii ale tarii. Vom incepe cu vizita Acropolelui si a Patheonului apoi vom continua cu un scurt tur panoramic in care vom putea admira Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, Universitatea, Biblioteca Nationala, Gradina Botanica, Piata Omonia. Cazare Atena.
BUN VENIT LA BORD! PIREU – MIKONOS Mic dejun. Deplasare in portul Pireu, unde vom face formalitatile de imbarcare. Vasul paraseste tarmul Greciei continentale la ora 11.00. Timp liber la bordul vasului, prilej de a ne relaxa si a ne bucura de facilitatile care ne stau la dispozitie: baruri, piscina, casino, salon de masaj, sauna, salon de frumusete, sala de fitness etc. Acostam in Mikonos si vom stationa aici 5 ore, ragaz suficient pentru a descoperi frumusetile acestei bijuterii a arhipelagului Cicladelor, din care se remarca simbolicele mori de vant „Venetia”, de pe plaja Alevkantra sau complexul celor cinci biserici ortodoxe, Paraportiani. Mikonos este vestit mai ales pentru intensa sa viata de noapte. Vasul ridica ancora la ora 23.00. Noapte la bord (pensiune completa).
KUSADASI & PATMOS Mic dejun. Ora 7.00 sosire in Kusadasi, una din statiunile ‘bijuterie’ ale Marii Egee. Se pot alege excursii la anticul Efes sau la Casa Fecioarei Maria. Ora 15.00 continuam navigarea spre Patmos, insula in care Sf. Ioan a scris Apocalipsa. Timp liber pentru explorarea acestei pitoresti insulite din arhipelagul Dodecanez, declarata de Parlamentul Elen in 1981 ‘insula sacra’. Manastirea Sfantului Ioan Teologul si Pestera Apocalipsei sunt parte din Patrimoniul mondial UNESCO. Frumoasa plaja Meloi se afla la o mica distanta de mers pe jos de Skala, portul comercial al insulei. Parasim portul la ora 21.00. Noapte la bord (pensiune completa).
CRETA & SANTORINI Sosire in Heraklion, Creta la ora 7.00 dimineata. Pana la ora plecarii, 11.30, vom avea timp pentru un tur pietonal in Heraklion, capitala insulei si o vizita la sit-ul arheologic al Palatului Knossos. Dupa un voiaj de aproape 5 ore ajungem in Santorini, una din marile atractii ale Mediteranei. Vom petrece aici pana la ora 21.00, timp suficient pentru a descoperi frumusetea acestei misterioase insule vulcanice din extremitatea sudica a Cicladelor, impresionanta prin peisajele sale pitoresti, cu plaje cu nisip negru, sate traditionale si numeroasele biserici. Noapte la bord (pensiune completa).
PIRAEUS – SALONIC Vasul acosteaza din nou in portul Pireu, ora 5.00 dimineata. Vom debarca si ne vom deplasa spre Salonic. Sosire si cazare Salonic.
SALONIC – BUCURESTI Mic dejun. Vom face un scurt tur de oras vizitand: Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Rotonda si Biserica Sf. Dumitru (interior). Plecare in jurul pranzului spre tara. Sosire in Bucuresti in cursul noptii, in functie de durata formalitatilor vamale si de trafic.