Bali – Malaysia & Singapore

SERVICII INCLUSE:
-transport avion Bucuresti – Kuala Lumpur / Singapore -Bucuresti;
-transport avion Kuala Lumpur – Denpasar si Denpasar – Singapore
-transferuri si transport cu minibus pe durata traseului;
-12 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 2 nopti Singapore in Hotel 4*, 7 nopti in hotel 4* in Bali , 3 nopti Kuala Lumpur in hotel 4*;
-ghid local si insotitor roman pe toata durata excursiei;
-vizitele cuprinse in program;
-asigurarea medicala si storno* (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie).

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:
-taxele de aeroport pe zborul international (se achita obligatoriu la inscriere): 495 €;
-taxele de aeroport pe zborul intern (se achita obligatoriu la inscriere): 95 €;
-taxa de viza Indonezia aproximativ 50 USD (se achita local);
-bacsisuri obligatorii (se achita la insotitorul de grup): 45 €;
-excursiile optionale;
-alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI

LOC IN CAMERA DUBLA

SUPLIMENT SINGLE

08 iun

1855 €

485 €

Bali – Malaysia & Singapore

hoteluri 4*  Bonus: Excursie Putrajaya ● Bonus: Turul Orasului Ubud Bonus: Excursie la Tanah Lot si Templul Batukaru ● Bonus: asigurare medicala si storno.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

  • Insula Sentosa cu intrare la Underwater World (Singapore): 90 €
  • Kintamani Tour in Bali cu pranz: 50 €
  • Excursie “Elephant safari”: 98 €
  • Excursie la Tempul Besakih cu pranz: 50 €
  • Excursie la Templul Uluwatu si Spectacol “Kecak”: 37
  • Malacca cu pranz inclus (Malaezia): 75 €

Orar de zbor (compania Turkish Airlines) – ore locale:

08-Iun

Bucuresti

21:50

Istanbul

23:15

Istanbul

01:15

Kuala Lumpur

16:50 (09-Iun)

21-Iun

Singapore

23:50

Istanbul

06:10 (22-Iun)

Istanbul

07:50

Bucuresti

09:15

 

DESCRIERE CIRCUIT:

BUCURESTI – KUALA LUMPUR Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Kuala Lumpur via Istanbul. Noapte in avion.
KUALA LUMPUR Sosim in Kuala Lumpur in cursul dupa-amiezii. Dupa preluarea bagajelor, transfer la hotel si zi libera pentru relaxare. Cazare Kuala Lumpur.
KUALA LUMPUR & PUTRAJAYA Mic dejun. Vizitam Kuala Lumpur, ale carui principale atractii se concentreaza in doua mari zone de interes: Centrul Orasului si Triunghiul de Aur. Vom admira Dataran Merdeka (Piata Independentei), Cladirea Sultan Abdul Samad, Moscheea Nationala, Chinatown, Turnurile Gemene Petronas (pana nu de mult cele mai inalte din lume, depasite astazi de ‘Taipei 101 Tower’). Dupa-amiaza excursie in Putrajaya, ’Orasul Gradina’, cel mai nou si mai sofisticat concept urban al Malaeziei, planificat si construit in urma cu doar un deceniu, centrul administrativ federal al metropolei. Patrujaya se bucura de cladiri impozante si parcuri superbe. Vom admira Perdana Putra (resedinta primului ministru), Putra Mosque, frumos colorata in roz, cu cel mai inalt minaret din Asia de sud-est, Palatul de Justitie, Piata Independentei etc. Optional putem face o plimbare cu barcile traditionale pe canale pentru o vedere panoramica. Cazare Kuala Lumpur.
PENINSULA MALACCA Mic dejun. Timp liber in Kuala Lumpur sau, optional, vizita a peninsulei Malacca si a orasului cu acelasi nume, al carui centru se remarca pe lista celor mai proeminente situri din patrimoniul UNESCO. Vom vizita vechiul port comercial (cel mai vechi port din Malaezia), colina St. Paul situata in vechiul orasel Bandar Hilir de unde putem avea o panorama inedita asupra zonei, poarta Fort de Santiago si ruinele Bisercii Sf. Paul ce adapostesc pietre funerare din sec. al XVII-lea din timpul stapanirii daneze. Dupa pranz, pe care il vom servi la un restaurant local, plimbare pe Jonker Street unde vom descoperi magazine de antichitati si unde exista cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia, Cheng Hoon Teng. Spre sfarsitul zilei vom cunoaste stilul de viata Malay intr-o asezare traditionala malaeziana, Kampong Kling. Intoarcere in Kuala Lumpur. Cazare Kuala Lumpur.
KUALA LUMPUR – BALI – UBUD Mic dejun. Dupa micul dejun, transfer la aeroport si zbor catre Bali. Sosire in Denpasar, capitala insulei si transfer catre Ubud, pentru vizita centrului cultural al insulei. Ubud a fost odata orasul regilor, devenit azi capitala spiritualismului. Yoghini, artisti, persoane care sunt in cautarea unor raspunsuri spirituale se amesteca printre cei aproximativ 10000 locuitori. Pretudindeni se pot intalni galerii de arta, cursuri de arta si spiritualitate sau pentru anumite discipline ale sufletului si ale trupului. Vom vizita Puri Saren – Palatul Regal din centrul orasului ce a fost construit intre anii 1800-1823 in timpul domniei lui Ida Tjokorda, locuit si in zilele noastre de descendentii sai. Continuam spre “Padurea Sacra a Maimutelor”- rezervatie naturala ce adaposteste aproximativ 340 de exemplare de maimute “Macaques”, despre care se spune ca sunt protectorii templului Pura Dalem Agung aflat in inima acestei paduri tropicale. Cina si cazare in Ubud.
BALI – UBUD Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala Tempul Besakih. Traversam peisaje spectaculoase si ajungem Templul Besakih (Templul Mama) – un complex de 30 de temple, situate pe 7 terase sapate in munte (pe vaile abrupte ale muntelui Agung). Avand o vechime de peste 1 000 de ani, este cel mai mare templu din Bali si a fost numit astfel dupa Zeul Dragon. Se spune ca este singurul templu in care se poate inchina oricine, indiferent de casta sociala si religioasa din care face parte. Este cel mai imporant si mai sacru loc de rugaciune al populatiei hindu de pe insula. Intoarcere la hotel in Ubud si cazare.
BALI – UBUD Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau optional excursie Kintamani pentru a cunoaste traditiile si frumusetiile naturale ale insulei. Vom asista la magnificul dans Barong & Keris, gratios si dramatic, care ne spune povestea stravechii Ramayana. Dansul este expresia luptei eterne dintre spiritele bune si cele rele, terminandu-se intr-o apoteoza fulminanta. Se pleaca mai departe catre satul traditional Kemeuh, unde vom putea asista la fabricarea diverselor obiecte artizanale balineze realizate cu mare iscusinta de maestrii locali. Continuam drumul spre Kintamani, pentru o vedere panoramica de exceptie asupra lacului Batur si asupra vulcanului activ cu acelasi nume. Urmatoarea oprire va fi la Templul Tampaksiring, numita si ‘Fantana Tineretii’. Intoarcere la hotel pentru cazare.
TEMPLELE BATUKARU, TAMAN AYUN & TANAH LOT Mic dejun. Plecare dimineata dreveme catre Templul Batukaru, un templu hindu situat in localitatea Wangaya Gede Village, la poalele muntilor Batukaru. Templul a fost construit în secolul XI, conceput ca o insiruire de trepte si altare, in mijlocul padurii ecuatoriale. Fiecare altar, statuie, poarta, pavilion de aici este o mica bijuterie de o rara frumusete, totul intr-un décor luxuriant si salbatic. Vom pleca apoi catre Jati Luwih pentru a vedea renumitele terase plantate cu orez. Dupa, vom avea un pranz servit la un restaurant local. Continuam cu vizitarea Templul Taman Ayun, construit in 1634 in timpul imperiului Mengwi, ca ofranda inchinata stramosilor nobili, altare cu arhitectura unica balineza, sub forma de turnuri in trepte strajuite de un iaz si o gradina ce se intinde pe o suprafata de 4 hectare. Vizita culmineaza cu Templul Tanah Lot sau “pamant pe mare” in balineza, unul din cele sapte temple pe mare din Insula Bali, inchinate zeilor marilor. Daca vremea permite va veti bucura de un spectaculos apus de soare. Seara transfer in Tanjung Benoa (Nusa Dua) pentru cazare.
BALI Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie “Elefant safari”, o plimbare in jungla pe spinarea unui elefant, o experienta unica, ce nu trebuie ratata. Cazare la acelasi hotel.
BALI Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Templul Ulwatu si Spectacol Kecak. Templul Uluwatu este situat in extremitatea vestica a peninsulei Bukit Badung si este cel mai sud-vestic punct al insulei. Templul este construit pe o stanca inalta de 100 metri si dateaza din secolul al XVI lea. Vom asista si la renumitul dans “Kecak”. Dansul face parte din patrimoniul cultural balinez, unic in folclorul acestora, o reprezentatie ce nu are loc pe muzica produsa de instrumente, cat pe muzica produsa de un cor format din aproximativ 70 de barbati care imita sunetele instrumentelor, si care creeaza fundalul sonor cu propriile voci. Seara intoarcere la hotel si cazare in Tanjung Benoa.
BALI Mic dejun. Timp liber pentru odihna si alte activitati individuale. Cazare la acelasi hotel.
BALI – SINGAPORE Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul spre Singapore. Sosire si tur panoramic de oras, in care vom admira Orchard Road (principala artera comerciala), Chinatown, Templul budist Sasaranamsi, Riverside (centrul colonial cu numerose statui, teatre, muzee, restaurante si baruri), Little India, statuia Merlion. Cazare Singapore.
SINGAPORE Mic dejun. Timp liber pentru optionale sau shopping. Azi puteti opta pentru vizita Insulei Sentosa, un loc minunat pentru liniste si relaxare. Transportul se va face cu telecabina de pe muntele Faber, admirand panorama extraordinara a orasului. Vom ‘plonja’ in fascinanta lume subacvatica a celui mai mare oceanarium tropical din Asia, cu peste 2500 de vietati marine, printre care peste zece specii de rechini, pe care ii putem privi in timp ce ne plimbam relaxati pe culoarele circulare din sticla. Dupa rechini urmeaza ‘parada’ delfinilor de la Dolphin Lagoon. Seara ne putem delecta cu spectacolul de sunet si lumini Cantecele Marii ‘interpretat’ de fantanile muzicale. Intoarcere cu autocarul in oras. Cazare Singapore.
SINGAPORE Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi si alte activitati optionale. Seara transfer la aeroport pentru intoarcerea in tara. Noapte in avion.
BUCURESTI Sosire in Bucuresti pe aeroportul din Otopeni.